Kontakt
Hide
Telefon
Viber
Whatsapp
Email

Isporuka robe

ISPORUKA ROBE

Isporuka paketa se vrši na teritoriji Republike Srbije posredstvom kurirske službe BEX.

Kupac određeni artikal može poručiti ili putem telefona +381 62 82 48 788 SMS, Viber, Wa (ime i prezime, broj telefona, adresa, opština i mesto isporuke) ili popunjavanjem online porudžbenice na sajtu.

Nakon što putem sajta poruči željeni proizvod u navedenoj količini, kupac na e-mail adresu koju je naveo prilikom porudžbine dobija potvrdu o poručivanju.

Paket se istog dana ili sutradan predaje kurirskoj službi (osim ako se sa kupcem ne dogovori drugačije) i od dana predaje je potrebno 2-3 radna dana da paket stigne na navedenu adresu.

Kurirske službe rade od ponedeljka do petka od 8h do 16h. S obzirom da dolaze na adresu navedenu prilikom porudžbine, bitno je da se na adresi nalazi neko ko paket može da preuzme (ne mora biti poručilac lično). Ako kupac unapred zna da će u to vreme biti odsutan zbog posla (s obzirom da veliki broj zaposlenih radi u isto vreme kada i kurirska služba), može ostaviti adresu na kojoj radi ako je u prilici da tu primi paket.

Onoga dana kada je paket planiran za isporuku, kurirska služba SMS porukom obaveštava kupca o tome da tog dana može očekivati paket (ako je broj koji je kupac ostavio broj mobilnog telefona). Pre nego što dođe na adresu, kurir takođe poziva kupca kako bi proverio da li je na adresi (ne možemo uticati na to koliko ranije će se kurir javiti kupcu).

Ako se dogodi da kupac nije na adresi ali i dalje želi da primi paket, moguć je dogovor o kasnijem dolasku ili dolasku sledećeg dana. Kuriri paket pokušaju da uruče dva puta i ako se kupac ne javlja ili ne nalazi na adresi koju je ostavio prilikom poručivanja, kurir nam vraća paket.

Tačno vreme dostave nije moguće zakazati. Takođe nije moguće uticati na to koji od 2-3 radna dana će biti dan dostave paketa.

Paket se plaća prilikom preuzimanja. Kuriru se plaća cena proizvoda u dinarima.

Cena isporuke za narudžbine ispod 6000 RSD je 400 RSD.

Ovo je standardno obaveštenje o kolačićima. Koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj veb stranici.

PRIVACY POLICY